Hirdetés

Megvan a WoW új raidjének bajnoka, legyűrték Mythic Sylvanast

|

Majd egy hétig küzdöttek a srácok, de a Sanctum of Domination főellensége csak megadta magát.

Hirdetés

A mai nap mindenképp egy fontos nap volt a múlt hét kedd/szerda óta zajló World of Warcraft - Race to World First versenyben. A világ legjobb guildjei egymást megelőzve próbálták elsőként meghódítani a Sanctum of Domination Mythic nehézségű verzióját, de ahogy közeledett a kedd délután, úgy fogyott el az amerikai Limit ideje.

A tengerentúlon kedden van szerver reset, vagyis az a nap, amikor a heti raid "mentések" törlődnek, és minden kezdődik elölről. Éppen ezért a Complexity Limit, Amerika első számú guildje, igyekezett ma annyi időt a Sanctumban tölteni, amennyit csak tudott. Több mint 200 próba után sem tudták leküzdeni Sylvanast, az alváshiány pedig végül erőt vett rajtuk.

Hirdetés

Magyar idő szerint 10 óra tájékán a srácok elmentek aludni, az európai Echo tagjai pedig frissen és üdén belevágtak egy újabb raidnapba. Az Echo sokkal lendületesebbnek és összeszedettebbnek tűnt, ennek pedig meg is lett az eredménye: 169 próba után sikerült leverniük Sylvanas Windrunnert, és megszerezni ezzel az első ölésért járó dicsőséget.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Egy nagyon izgalmas RWF versenyt nézhettünk végig az elmúlt napokban. Gratulálunk mind az Echonak, mind a Limitnek és az összes többi résztvevő guildnek. A következő napokban eldől, hogy kik lesznek a második és harmadik helyezettek, így aki most csatlakozna még be a versenybe, annak is lesz mit néznie.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)