Hirdetés

Megvan, hogy idén hol rendezik meg a Dota 2 világbajnokságát

|

Ősszel visszatér a The International, amelynek ezúttal egy ázsiai ország ad majd otthont.

Hirdetés

Ma már az e-sport világa is ott tart, hogy évente rengeteg, néha igen nagyszabású bajnokságon csaphatnak össze egymással a különböző játékokban versengő csapatok, amelyek általában rengeteg nézőt képesek bevonzani.

Még ebből a mezőnyből is kiemelkedik a Dota 2 nagy tornája, a The International, aminek első, 2011-es felvonása 1,6 millió dolláros nyereményalappal várta a versenyzőket, ám a tavalyi buli során ez a szám átlépte már a 40 milliót is. Várhatóan idén is komoly összeget fog a bajnokságra áldozni a Valve és a rajongótábor, és látszólag sikerült egy remek helyet is találni az összejövetel lebonyolításához.

Hirdetés

A Dota 2 hivatalos Twitter-oldalán harangozták be, hogy az idei The International Szingapúrban kerül megrendezésre, méghozzá valamikor októberben.

A hírek szerint egészen pontosan a Suntec és az Indoor Stadium ad otthont az eseménynek, ez alapján pedig várhatóan ismét nagy bulit szervez majd a Valve. Tavaly egyébként Bukarestben küzdöttek meg egymással a profik, de volt már olyan, hogy Sanghajban tartották meg a meccseket, az USA-ban található Seattle-ben pedig már több alkalommal is megfordultak a Dota 2-es brigádok.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)