Hirdetés

Megvan, melyik 16 csapat küzdhet meg egymással a Legion Legends döntőjében

|

Kialakult a League of Legends és Valorant mezőny is, januárban jöhet az offline döntő!

Hirdetés

Hatalmas izgalmakat hozott a Lenovo szervezésében a Legion Legends, amelynek online kvalifikációira bárkinek lehetősége volt benevezni, és harcolni az offline döntőbe való bekerülésért, ahol garantált pénznyeremény üti a játékosok markát. A Gamerlandben megrendezésre kerülő fináléban 5 millió forintot osztanak majd szét a szervezők, a hat hétvégén át zajló kvalifikációk lezárása után pedig már azt is tudjuk, kik lehetnek majd ott, hogy versenyben legyenek a nyereményért, valamint a dicsőségért, ami a verseny megnyerésével jár.

A LoL-os és a valorantos közösség is egyaránt 3-3 hétvégén keresztül harcolhatott az online kvalifikációk során, hogy minél több pontot szerezzenek a csapatukkal a Legion Ladderen, ezáltal bebiztosítsák a helyüket az offline döntőben.

Hirdetés

A döntőben résztvevő csapatok listája a következő:

League of Legends nyolcas döntő:

  1. Legion Honvéd
  2. WiLD Multigaming
  3. Illés Akadémia Spirit
  4. Team Blackii
  5. Afterglow Esports Egyesület
  6. SZESE eSport
  7. GoldenFox
  8. Kolibri

Volrant nyolcas döntő:

  1. Team Pelus
  2. Rapid Ninjas
  3. Legion Honvéd
  4. Békéscsabai E-sport Egyesület
  5. Team Plague
  6. MetaTensei
  7. MetaTensei Academy
  8. Lamak

Most egy kicsit szusszanhatnak a játékosok, és koncentrálhatnak az ünnepekre, 2023 azonban erősen kezdődik, hiszen január 7-én és 8-án megrendezik a League of Legends offline döntőit a Gamerlandben, egy héttel később pedig következik a Valorant nagydöntője. Januárban tehát eldől, hogy ki hazánk MOBA és FPS Legion Legends bajnoka.

Ha érdekelnek a verseny részletei, és szívesen szurkolnál kedvenc csapatodnak, akár a helyszínen, akár az adás során online, ide kattintva minden részletet megtudhatsz.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)