Hirdetés

Megvan, melyik két csapat vívja a Diploma Royale döntőjét

|

A Pécsi Tudományegyetem még jobban bebiztosította korábban megszerzett helyét a döntőben, és kiderült, kivel néznek szembe a jövő héten.

Hirdetés

A héten lezajlott a Lenovo Legion Honvéd Series részeként Diploma Royale harmadik, egyben utolsó csoportköre is, melynek nyitómérkőzését a korábbi eredményeivel biztos továbbjutó Pécsi Tudományegyetem és a garantált kieső Óbudai Egyetem vívta. A láthatóan kedveszegett óbudaiak csökkentett létszámmal jelentek meg, Erangelt és Vikendit elvesztették, azonban legalább a Karakinon aratott győzelemmel sikerült szépíteni, így végül 2 ponttal zártak a tabella végén.

Hirdetés

A második mérkőzés lényegesen izgalmasabb volt, ezen ugyanis a Budapesti Metropolitan Egyetem és a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem játékosai küzdöttek a döntőbe jutásért. A BGE annak ellenére, hogy emberhátrányból indult, hamar egyenlített, viszont a Miramart a METU nyerte, ahogy később a Sanhokot is. A Karakint még behúzta a BME, de ez már kevés volt a döntőbe jutáshoz. A két összecsapást a Twitchen nézhetitek vissza.

A május 27. 18:00-kor kezdődő döntőn tehát a Pécsi Tudományegyetem és a Budapesti Metropolitan Egyetem csapatának szurkolhatunk. A mérkőzést élőben követhetitek Omgezjonesy Twitch-csatornáján.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)