Hirdetés

Megvannak a 2022-es League of Legends világbajnokságának helyszínei

|

Ha az élet is megengedi, akkor a Riot Games jövőre körbejárja Amerikát, és négy nagyobb várost is meglátogat majd.

Hirdetés

A Chase Centerben készülődő Warriors és Raptors NBA találkozó előtt a Riot Gamesnek még volt egy apró bejelenteni valója: a stúdió már készül a 2022-es évi League of Legends világbajnokságra, melynek döntőjét a San Franciscó-i arénában fogják megtartani.

A jelenlegi tervek szerint a következő Worlds egy amerikai kalandtúra lesz, mely során több várost is meglátogatnak majd, és mindegyikben a versenysorozat egy másik szakaszát fogják lerendezni.

Hirdetés

A selejtező jelenleg tervezett helyszíne a mexikóvárosi Liga Latinoamerica stadion lesz, ahonnan a cirkusz a New York-i Madison Square Gardenbe költözik majd a a csoportkörökre és negyeddöntőkre. Az elődöntők helyszíne a Scotiabank Arena és annak otthona, Toronto lesz.

Ezek szép tervek, de mind tudjuk, hogy felbukkanhat itt egy hatalmas akadály. A COVID-19 járvány jövőre is bedurvulhat, és ezesetben megint át kell szervezni majd mindent, ahogy az idén is történt.

Azért reménykedjünk, hogy 2022-ben már nem kell a vészhelyzeti forgatókönyvért nyúlni.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)