Hirdetés

A Method kirúgta Jokerdet, az első 60-as WoW Classic játékost

|

A szervezet alig három héttel ezelőtt szerződtette a World of Warcraft Classic rekordert, de most viselkedési problémák miatt meg is szabadulnak tőle.

Hirdetés

Daniel "Jokerd" Gobey nem kis hírnévre tett szert miután ő lett az első, aki meglépte a 60-as szintet a World of Warcraft Classic indulása után. Kalandjait akkor 300 ezren figyelték, persze a nézőszáma a kezdeti hajrá után jelentősen megcsappant, de ettől függetlenül a Method leszerződtette a csapatába. Kicsit elhamarkodott ötlet volt ez, mert most gyorsan visszakoznak is.

Hirdetés

Néhány napja Jokerd elnindzsázott (azaz elvitt egy olyan tárgyat, amit nem ő érdemelt volna vagy amire nem neki lett volna szüksége) egy Staff of Dominance droppot, és utána fellengzősen beszélt játékostársaival. A Method szinte azonnal kidobta a Jokerdet a streamer csapatból, és úgy néz ki, hogy jelenleg is a szerződésének felbontásán dolgoznak. A csapat menedzsere, Shanna Roberts bocsánatot kért a rajongóktól, mondván, hogy a csapat egésze legalább annyira csalódott Jokerdben, mint ők.

A Method a World of Warcraft legismertebb csapata, így érthető, hogy minden apró kihágást komoly büntetéssel sújtanak. 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)