Hirdetés

Miért fizetnek vagyonokat egy ismeretlen CS:GO csapat matricájáért Steamen?

|

Néhány napja még csak nagyon kevesen ismerték a TyLoo nevét, ma pedig már az egész CS:GO közösség azon pörög, hogy megszerezze a virtuális matricájukat.

Hirdetés

Bár az elmúlt években dominálták a kínai CS:GO bajnokságokat, nemzetközi szinten nem igazán ért el nagy áttörést a TyLoo nevű csapat. Egészen mostanáig, amikor is kvalifikálták magukat az ELeague Boston Majorre, amit sajnos végül ki kell hagyniuk, mert az egyik legjobb játékosuk, Hansel 'BnTeT' Ferdinand nem kapott vízumot.

Hirdetés

Időközben persze a Steam rendszerében már elkezdték kiosztani a virtuális matricákat a rajongóknak, és mivel ezekből csak néhány került be a piacra, azonnal fel is ment az áruk. A legritkább, fóliás változatok ára 500 dollár fölött van, és néhányat sikerült is elpasszolni 485 dollár körüli áron. Nem rossz bevétel ez egy 5 dolláros befektetés után.

A Boston 2018 matricák ára egyébként is az egekben van, a Tyloo, a Renegades és a Quantum Bellator Fire csapat néhány tagjának matricájáért akár 1000-1500 dollárt is kérnek azok, akik ezzel próbálnak űzérkedni, az előbb említett matricákkal ellentétben azonban ezek egyelőre nem cseréltek gazdát.

Nektek mi a legértékesebb cuccotok?

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)