Hirdetés

Minden eddiginél népszerűbb most a Rainbow Six: Siege

|

A hatodik évében járó lövölde újabb és újabb magaslatokat ér el - ezúttal a Steamen döntötte meg az egyidejű játékosszám-csúcsot.

Hirdetés

Köszönhetően az ingyenes időszaknak és az új tartalmaknak, a Rainbow Six: Siege játékosszáma új csúcsokat ért el, legalábbis a Valve platformján. A SteamDB adatai szerint a 2015-ben megjelent kompetitív FPS a hétvégén csúcsot döntött, mivel volt pillanat, amikor 201 503 játékos játszott egyszerre.

Hirdetés

Az e-sport iparban a legtöbb új titán előbb-utóbb feledésbe merül a nagy öregek mellett, de a Rainbow Six: Siege csak egyre több és több játékost nyer meg magának, ahogy telnek-múlnak az évek. A fejlesztők folyamatosan tolják ki magukból a tartalmakat, a rendezvényeik egyre erősebbek, és egyre több nagy e-sport szervezet szerződtet le tehetséges R6-játékosokat.

A Rainbow Six: Siege most éli fénykorát, és kíváncsiak figyeljük majd, hogy mikor jut el egy újabb csúcsra.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)