Hirdetés

Milyen szerepet tölt be az oktatás a hazai e-sportban?

|

A PlayIT MNEB színpadán többek közt a Magyar E-sport Akadémia tagjaival beszélgettünk az utánpótlásképzés fontosságáról.

Hirdetés

Harmadik és egyben befejező epizódjához érkezett ez a sorozat, az e-sportolók és a menedzserek után most az oktatás szervezői mondják el véleményüket a jelenlegi helyzetről.

Hirdetés

Abban mindenki egyetért, hogy a dolgok nem fognak egyről a kettőre rendbe jönni, mindenkinek bele kell tennie az extra munkát, ha nemzetközi szintre akarjuk emelni a hazai e-sportot. Az ország első e-sport akadémiája például nemcsak játékokról tanítja a gyerekeket, hanem csapatmunkára neveli őket, sőt, önismereti tréninget is tartanak, hogy a gyerekek már fiatal korban elsajátítsák ezeket a képességeket, amiket egyébként nemcsak a kompetitív videojátékok világában tudnak majd hasznosítani.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)