Hirdetés

MNEB - megvan a döntők menetrendje!

|

A jövő héten kiderül, kik hazánk legjobb LoL, Siege, CS:GO, Hearthstone és PUBG játékosai. Böngészd át a programot, hogy te se maradj le a téged érdeklő meccsekről!

Hirdetés

A hétvégén még várnak ránk a League of Legends rájátszás mérkőzései, de ezt követően minden játék minden döntőbe jutott csapata és játékosa a végső megmérettetésre gyúrhat.

Hirdetés

A Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság első döntőinek a november 17-18-án zajló budapesti PlayIT szolgáltat majd helyszínt, a meccseket a jelenlévők élőben izgulhatják végig az A csarnokban. Három területen zajlanak a küzdelmek: a Rainbow Six: Siege, a Counter-Strike: Global Offensive és a League of Legends az 5v5 színpadon, a Hearthstone, valamint a Tekken 7 vendégbajnokság és a HUNESZ FIFA 19 FUT Kupa döntői az 1v1 színpadon, mag a PlayerUnknown's Battlegrounds a Battle Royale Arénában lesz megtalálható. Ez utóbbi esetében szombat délután mindenki lehetőséget kap a játékra, vasárnap pedig délelőtt 10-től pörög a szabad Fortnite-ozás. A streameket az iménti linkekre kattintva nyithatjátok meg. Íme a pontos menetrend:

Találkozzunk ott a jövő hétvégén, jó hangulat lesz, sok játék, sok móka, dráma, izgalom; ne hagyjátok ki a történelmi pillanatot!

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)