Hirdetés

Így készülnek az MNEB-re az ország legjobb Rainbow Six: Siege csapatai

|

A Rainbow Six hazai nagyjai meséltek a várható kihívásokról, és a kezdés előtti izgalomról.

Hirdetés

A LoL mellett a Magyar Nemzeti E-Sport Bajnokság Rainbow Six: Siege versenye is pörög már, ahol szintén a nyolc legjobb osztag méri össze tudását.

Hirdetés

Az MNEB előtti hajrában az Esport1 leült mindenkivel, hogy kitárgyalják az ellenfeleket, a hazai e-sport helyzetét, és hogy mit várnak ettől a versenytől. Ha kíváncsiakvagytok  a WiLD, a Rift, az EXE, a Spirit, a GeekGarage, a Team Plague, a Good Game Esports és a THR tagjaival készített interjúkra, akkora linkekre, és olvassatok gőzerővel.

A versengés ma délután folytatódik a második héttel (itt találtok minden infót a közvetítésekről), szóval az interjúk után máris irány a közvetítés, ahol lehet szurkolni a magyar csapatoknak.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)