Hirdetés

MNEB - kövesd a Rainbow Six: Siege rájátszás és League of Legends selejtezők meccseit!

|

A Rainbow Six: Siege 16 legjobb csapata megmérkőzik a döntőbe jutásért, a League of Legends rájátszásába viszont még akár ti is bejuthattok!

Hirdetés

Két hét múlva már a PlayIT-en izgulhatunk azért, hogy ki nyeri a Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság idei megmérettetéseit, előbb azonban vár ránk néhány kör az online versenyekből.

Hirdetés

A hétvége a múltkorihoz hasonlóan a Rainbow Six: Siege-ről és a League of Legendsről fog szólni.

Az elmúlt két hétvégén kikerült az a tizenhat csapat, amely közül nyolc a rájátszásban nyújtott teljesítményével kerülhet be az MNEB R6S első szezonjába. Akik most, szombaton 15:00-tól a legjobbat nyújtják, ott lehetnek a budapesti PlayIT-en, az élő döntőben, illetve az első helyezett 200 000, a második 100 000 forinttal lesz gazdagabb. Kiváló játékokat láttunk eddig is, mindenképp érdemes továbbra is figyelemmel kísérni a mérkőzések alakulását.

A League of Legends rájátszás mezőnye még alakul, szombaton és vasárnap 14:00-tól indul majd a harmadik és negyedik selejtező, melyre még mindig lehet jelentkezni. A rájátszás meccsei jövő hétvégén lesznek, a döntő pedig a november 17-18-án megrendezésre kerülő PlayIT Show-n.

Kinek szurkoltok? Melyiket várjátok?

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)