Hirdetés

Még csak most kezdte, de máris az ország egyik legjobb Hearthstone játékosa Sischo

|

Hogyan lesz valaki profi Hearthstone játékos? Mire számít a versenyen az MNEB egyik döntőse? Ebből az interjúból kiderül.

Hirdetés

Nyakunjon a novemberi PlayIT Show, ahol természetesen hatalmas szerepet kap az e-sport is, hiszen számos játékban itt rendezik meg az MNEB döntőjét.

Hirdetés

A mezőny már kialakult, a döntősök pedig teljes erővel készülnek a magyar e-sport eddigi legnagyobb megmérettetésére. Az Esport1-es srácok készítettek is egy interjú Sischo-val, aki még viszonylag új arcnak számít a hazai kompetitív szcénában, te tehetségét remekül mutatja, hogy máris ott van a legnagyobb verseny döntőjében. A vele készült interjút itt olvashatjátok.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)