Hirdetés

Olyan tiszteletlenek a Mortal Kombat profik egymással, hogy a fal adja a másikat

|

Már az első versenyen úgy elszemtelenedtek a srácok, hogy Ed Boon is szóvá tette a dolgot.

Hirdetés

A Mortal Kombat 11 egyik régi-új mechanizmusa a Mortal Kombat 3-ból visszahozott Mercy. Ez gyakorlatilag lehetőséget ad arra, hogy kivégzés helyett a meccs végén visszahozzuk az ellenfelünket a harcba, ezzel adva neki egy második esélyt.

Hirdetés

A gyakorlatban valahogy úgy néz ki a dolog, hogy benyomod a kombót a fatality helyett, az ellenfél kap 20% életerőt, és folytatódik a küzdelem. Ezt nyilván akkor érdemes benyomni, ha biztos vagy a győzelmedben, és hát ennél megalázóbbat nem nagyon lehet csinálni verekedős játékban.

És ezt bizony nem csak a haverok ellen lehet bejátszani, hanem akár profi meccsek során is. Az éppen zajló Combo Breaker csoportmeccsei során a Noob Saibottal játszó Leah "GRPT|Gllty" Hayes  talán kicsit túl magabiztos is volt, mert a BO3 meccsben nem egyszer, nem kétszer, hanem háromszor megkegyelmezett ellenfelének. A pofátlanságnak persze ára van, ezt meg is nézhetitek, ha 2 óra 52 perchez tekertek az alábbi streamben.

Az ügyben még Ed Boon is megszólalt, aki azt írta, hogy el sem hiszi, mennyire tiszteletlenek a srácok egymással. Majd a Mortal Kombat szellemiségéhez méltóan hozzátette, hogy nem is lehetne büszkébb.

Ti használtátok már ezt a kombót?

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)