Hirdetés

Most ingyen részt vehetsz egy profi e-sport edzésen, ne hagyd ki a lehetőséget!

|

A jövő héten részt vehetsz a Lenovo Legion Honvéd Esport Akadémia Valorant, CS:GO, Fortnite és League of Legends óráin, ha elég gyors vagy!

Hirdetés

2018 óta zajlik az oktatás a Lenovo Legion Honvéd Esport Akadémián, ahol a profi karrierre vagy csak jobb skillekre vágyó játékosok számos népszerű e-sport-játékban képezhetik magukat, hazai és külföldi színtéren is bizonyított edzők segédletével, ráadásul még a hagyományos sportedzésekhez is kedvezményesen csatlakozhatnak, amikor azt a körülmények engedik.

Ha szemezel az e-sporttal, vagy csak kíváncsi vagy, milyen egy profi edzés, ne hagyd ki a lehetőséget: vegyél részt ingyen az edzéseken április 12. és 18. között!

Hirdetés

Ha a Valorant, a Fortnite, a Counter-Strike: Global Offensive vagy a League of Legends érdekel, látogass el erre az oldalra, bökj a Lenovo Legion Honvéd Esport Akadémia mellett a Foglalok gombra, majd a NYÍLT NAP megjelöléssel feltöltött időpontok közül válaszd azt, amelyik neked a legszimpatikusabb. Siess, már csak pár hely elérhető!

A Lenovo Legion Honvéd Esport Akadémiáról többet is megtudhatsz, ha követed Facebook oldalukat, vagy ellátogatsz az akadémia hivatalos oldalára!

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)