Hirdetés

Ma dől el, kik lesznek a MotoGP eSport világbajnokság döntősei

|

A 12 legjobb virtuális motorversenyző Madridban gyűlik össze, hogy megmérkőzzön a hivatalos bajnokság második elődöntőjében.

Hirdetés

Tavaly a MotoGP-t futtató Dorna Sports belevágott az eSportba, a növekvő népszerűségre való tekintettel pedig idén elindult a második szezon.

Hirdetés

A döntő november 16-án lesz Valenciában, viszont a résztvevők listája még nem teljes. Ma este hétkor indul a második elődöntő (egy kis műsorral fűszerezve), ahol kiderül, a 12 induló közül ki lesz az a 6, aki részt vehet a végső megmérettetésen. A Motorland Aragon pályán fognak körözni, egy tízperces kvalifikációt követően egy tíz körös versenyben vesznek részt. Az, hogy ki melyik csapat színeiben mehet, már a hétfői szabadedzésen kiderült, köridejük alapján választhattak sorban, kezdve a legjobbal . Mindenki úgy játszik, ahogy neki kényelmes: mivel a játék Lenovo Legion PC-ken fog futni, PlayStation 4-es, Xbox One-os, vagy bármilyen más gamepadet használhatnak.

Eddig három spanyol (CristianMM17, Adriaan_26 és Eleghost555), két olasz (Andrewzh és Luigi48GP), illetve egy német (TimothyMcGarden) játékos jutott be a legjobb 12-be. A győztes egy BMW M240i autót, a második helyezett egy KTM RC 390 motort, a harmadik egy Lenovo Legion Y730 laptopot nyerhet, a többieknek be kell érniük a VIP élménnyel Valenciában.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)