Hirdetés

A Mount & Blade: Warband is esport játék lesz

|

Hamarosan érkezik az első torna, amely során a legkeményebb harcosok küzdenek meg egymással az arénában.

Hirdetés

A TaleWorlds már javában dolgozik a Mount & Blade II: Bannerlordon, de a rajongók addig is remekül elvannak a Warbanddel. 2010-ben jelent meg, viszont még mindig nagyon népszerű a műfaj rajongóinak körében. Nemsokára pedig már komoly nyereményekért is összecsaphatnak a legjobbak.

Hirdetés

A fejlesztők nemrég bejelentették a legelső, hivatalos bajnokságot, ami a Battle of Bucharest nevet kapta, és Európa legügyesebb játékosai vehetnek részt rajta, hogy megszerezzék a legnagyobb szeletet a 10 000 dolláros nyereményalapból. A kvalifikációs körök május 12-től 14-ig futnak, a végén pedig négy játékos, illetve ugyanennyi csapat jut be a tornára, ahol aztán 1v1 és 5v5 mérkőzések lesznek.

Az 5v5 győztes csapata 5000 dollárt, az 1v1 párbajok bajnoka pedig 1000 dollárt vihet majd haza. Ha úgy gondoljátok, hogy ti bántok a legügyesebben a virtuális karddal, akkor itt tudtok jelentkezni egyénileg vagy csapatostul. Fontos, hogy csak 16 éven felüli, érvényes, EU-s útlevéllel rendelkező játékosok nevezhetnek be.

A nagy finálé május 20-án lesz Bukarestben, az esemény hivatalos oldalán több információt is találtok.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)