Hirdetés

Ezért a kontrollerért az esportolók is eldobják majd az egeret?

|

A Nacon legújabb kontrollere állítólag mobákban és FPS-ekben is kiemelkedően teljesít majd. Hisszük, ha látjuk.

Hirdetés

Holnap indul majd a Nacon GC-400 ES Alpha Pad (miért kellett szegénynek ilyen hülye nevet adni?) Indiegogo kampánya, ahol a készítők megpróbálják összekalapozni az új gamepad árát. De miért is választaná bárki ezt a jól bevált Xbox One vagy Dualshock 4 kontrollerek helyett?

A dizájnra az Xbox One kontrollerre hasonlító eszköz hátoldalára is került 2-2 extra gomb, az analóg kar pedig állítólag forradalmi technológiával készül, ami minden eddiginél precízebb irányítást tesz lehetővé. A saját profiljaink mellett másokét is letölthetjük, sőt, akár súlyozhatjuk is a cuccot.

A Nacon elsősorban az eSportolókat környékezte meg a projekttel, és értékesítési szempontból ez nyilvánvalóan nem egy rossz hozzáállás, hiszen tudjuk, hogy a rajongók mindent megvesznek, amit kedvencük használ. Ugyanakkor hiába írja a gyártó, hogy FPS és MOBA játékokhoz is ideális az eszköz, nehezünkre esik elhinni, hogy mostantól a Fnatic csak ezzel megy versenyekre. 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)