Hirdetés

Nagyon fogjuk utálni a Rainbow Six: Siege új karakterét

|

Bemutatkozott Flores, aki a Rainbow Six: Siege hatodik évének első operátora lesz.

Hirdetés

Március elején veszi majd kezdetét a Rainbow Six: Siege következő szezonja, amely egyben új évet is nyit, tele mindenféle izgalmakkal. Sajnos a Six Invitationalt határozatlan időre elhalasztották, de a leleplezésre sor kerül február 21-én, vasárnap délután 18:00-kor. 

Egyelőre annyit tudunk, hogy folytatódik a korábbi menetrend, továbbra is egy terrorelhárítóra számíthatunk háromhavonta. Ez a Crimson Heist címet viselő Y6S1-ben Flores lesz, aki valamiféle drónt kap.

Hirdetés

Azt, hogy a kütyü pontosan hogy működik, nem a Ubisofttól tudjuk, hanem egy szivárogatótól, de az alábbi teaser alapján nagyon úgy néz ki, igaz, amit állít. Benjaminstrike elmondása szerint Flores eszköze az RCE-Ratero lesz, egy távirányítású drón, ami egy C4 erejével robban. Az irányítója úgy terelgetheti, mint bármilyen egyéb drónt, de élesítés után öt másodpercet kap, hogy pozícióba helyezze robbanás előtt.

Persze ezt még finomíthatják a tesztszerveren gyűjtött visszajelzéseknek köszönhetően, de már most látjuk, hogy lesz pár kellemetlen pillanata a védőknek.

További részletek vasárnap érkeznek, mi már izgulunk.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)