Hirdetés

Napi büntetés: 3 másodperccel a győzelem előtt adta fel a meccset egy Dota 2 csapat

|

Azt hitték elvesztették a meccset, pedig valójában megnyerték volna.

Hirdetés

A Dota 2-ben nem lehet meccset feladni. Mármint persze fel lehet állni a géptől, de nincs beépített feladás funkció. Ez nem a Valve lustasága, szándékosan nem rakták be, mert a mechanikáknak köszönhetően a legelveszettebbnek tűnő meccset is meg lehet fordítani.

Hirdetés

Kizárólag a profi meccseken van arra lehetőség, hogy az egyik csapat a 'gg' beírásával idő előtt feladja a meccset. A BOOM így is tett a Team Team ellen, amikor az ellenfél már az ancientet ütötte, és azt hitték, biztos a vereség. Csak azt nem vették észre, hogy az ő creepjeik is bent vannak a bázison, és bontják a kristályt.

Ha vártak volna 3 másodpercet, a creepjeik hamarabb bebontották volna a bázist, és ők nyerték volna meg a meccset. A jelek szerint még egy profi csapat sem mindig tudja eldönteni, hogy meg lehet-e még fordítani egy meccset.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)