Hirdetés

Napokkal a Dota 2 világbajnoksága előtt kapta el a koronavírust az egyik résztvevő csapat

|

A Team Aster csapatának tagjai megbetegedtek és pozitív teszteredményeket kaptak. A nagyobb baj, hogy több csapat is tartózkodik az Aster által használt hotelben.

Hirdetés

Azt hiszem, itt az ideje, hogy kimondjuk: az idei The Internationalt megátkozták. A versenyt kétszer kellett eltolni, első körben a járvány ismételt fellobbanása miatt, másodikban pedig mert Svédország nem engedélyezte a játékosok belépését az országba (azzal az indokkal, hogy az e-sport nem sport).

A logisztikai rémálom rendezése után most egy újabb gond merült fel. A Team Aster öt tagjából három kapta el a vírust, az edzővel együtt. A csapat esélyein az sem javít, hogy a három kidőlt játékos pont a három carry volt.

Hirdetés

Az izgalmakra még rásegít egyébként, hogy az Aster egy hotelben lakik 4 másik kínai csapattal. A többi csapat tagjai egyelőre tünetmentesnek tűnnek, de a hivatalos teszteredmények még nem érkeztek be tőlük.

A COVID-19 járvány miatt az elmúlt évek szórakoztató és sporteseményei komoly szabályzásokkal néztek szembe, de idén sokan reménykedtek abban, hogy a dolgok már visszatérhetnek a rendes kerékvágásba. Sajnos úgy néz ki, hogy ami a Dota 2 világbajnokságát illeti, erre még várnunk kell. Romániában a napokban rekordot döntött a fertőzöttek száma, így most épp Bukarest sem egy ideális helyszín a verseny számára.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)