Hirdetés

Counter-Strike: Global Offensive - megvan GuardiaN új csapata

|

Már hivatalos, hogy folytatja a Na'Vi után a világ egyik legjobb játékosa.

Hirdetés

Bár az utóbbi időben nem ment neki annyira a játék, mint a 2015 körüli csúcson, Ladislav "GuardiaN" Kovács még mindig a világ egyik legjobb AWP-s lövésze. GuardiaN 2013 óta játszik a Na'Vi-ban, ez a korszak azonban most lezárul.

A két csapat tegnap erősítette meg, hogy a játékos mostantól a Faze Clan együttesét erősíti, ahol Aleksi "allu" Jalli helyére érkezik. A Faze-nek nagyon nem ment a játék a krakkói PGL Majorön, minden bizonnyal ez is közrejátszott abban, hogy most átvariálják a csapatot. Allu egyelőre tartalékos marad amíg meg nem találja a következő csapatát. 

Azt már egy hete tudjuk, hogy GuardiaN és seized kilépnek a Na'Vi-ból, eddig azonban nem tudtuk, milyen terveik vannak a jövőre vonatkozóan.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)