Hirdetés

Nem aratott nagy sikert a Valve új, előfizetéses szolgáltatása, amit a CS:GO-hoz talált ki

|

Nem az új opció ára okozott felhördülést a Counter-Strike: Global Offensive közösségében.

Hirdetés

A legtöbb online többjátékos módra épülő játékhoz készült olyan, rajongók által összerakott és üzemeltetett oldal, ahol pontos statisztikákat láthatunk teljesítményünkről, arról, hányat öltünk, hányszor haltunk, mennyire voltunk eredményesek az egyes pályákon és módokban. A Counter-Strike: Global Offensive játékosai számára például ott a Leetify vagy a csgostats.gg, de a Valve úgy gondolta, ő is szolgál valami hasonlóval - de pénzért.

A CS:GO 360 Stats havi 0,99 euróba kerül, ami egyáltalán nem vészes, de tudva, hogy léteznek ingyenes, több információt kínáló alternatívák, máris megkérdőjelezhető a létjogosultsága.

Hirdetés

A rendszer a Competitive, Premier és Wingman módokban elért eredményeinket összegzi. A játékosok leginkább amiatt aggódnak, hogy ez a lépés a külsős oldalak halálát vetíti előre, és hiába lennének jobb ingyenes alternatívák, mindenki kénytelen lesz a Valve gyengébb, de fizetős szolgáltatásához nyúlni. 

Meglátjuk, mennyit fejlődik majd a következő hetekben, hónapokban, és hogyan tudja rávenni a fejlesztő a felhasználókat arra, hogy ezt használják inkább. Azért a Valve biztosan hozzáfér olyan adatokhoz, amiket külsősök nem érhetnek el...

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)