Hirdetés

Nem lett nagy sláger a CS:GO új csalásellenes megoldása

|

Megjelent a Trusted Mode, viszont egy csomó programmal összeakad, így a Counter-Strike: Global Offensive játékosainak egyelőre több fájdalmat okoz, mint örömöt.

Hirdetés

Soha nem volt betonbiztos a Valve Anti-Cheat, ahogy egyik csalásellenes megoldás sem az; a CS:GO nagyon régóta küzd csalókkal, azóta meg pláne, hogy ingyenessé vált. A fejlesztők igyekeznek újabb és újabb lépéseket tenni a segédprogramokat használókkal szemben, néha több, máskor kevesebb sikerrel.

Hirdetés

A Trusted Mode egyelőre több problémát okoz, mint amennyit megold, ugyanis jelentősen korlátozza, milyen programok futhatnak, és összeakad az egyik legnépszerűbb streamer programmal, az OBS-sel is. Megoldást jelenthet, ha a játékot a "-untrusted" paranccsal indítjuk (ezt a Steamen belül lehet megadni), de ez azt eredményezheti, hogy a Trust pontszámunk romlik, gyakran, váratlanul kidobhat a rendszer a meccsekből, és a VAC által védett szerverekre sem léphetünk be. Biztonsági okokból a Valve nem adja ki azon alkalmazások listáját, amik nem futhatnak a CS:GO-val együtt, és egyelőre nem ígért megoldást a köztudottan nem csalásra használt, de mégsem kompatibilis játékokkal kapcsolatban.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)