Hirdetés

Nem örülnek a Valorant csalói, hogy nem kaptak új esélyt

|

Bár néhány játékosnak megbocsátott a Riot Games, sokan szinte azonnal bant kaptak, ahogy megpróbáltak új fiókkal nekiállni a Valorantnak.

Hirdetés

A Valorant korunk egyik legszigorúbb csalás elleni védelmét használja, kisebb botrány is kerekedett abból, hogy a Vanguard nevű őrprogram állandóan fut. Mégis voltak, akik megpróbáltak tiltott eszközöket használni, aztán meglepődtek, amikor a rendszer hardveresen tiltotta őket, és hiába szereztek ismét hozzáférést a zárt bétához, hamar megvonták azt tőlük.

Hirdetés

Most, hogy a béta véget ért és a Valorant 1.0-s, free-to-play változata elérhetővé vált, páran azt remélték, feloldozást nyernek, ezzel szemben ha nem is azonnal, néhány óra után tiltotta őket a rendszer. Erről, mint az az Anti-Cheat Police Department (nyilván nem hivatalos szerv, ha esetleg másképp gondoltátok volna) alábbi posztjában is látható, fórumokon és Discordon tájékoztatták pajtásaikat.

Bár egy a Valorant csalás elleni rendszerén dolgozó fejlesztő, Matt Paoletti azt mondta, a legtöbb hardveres bant kapott játékosnak megbocsátanak, miután egy ingyenes csalást kipróbáló felhasználó rákérdezett, hogy valami hiba miatt kapott-e azonnali tiltást, Nicolo Laurent, a Riot ügyvezetője azt válaszolta, hogy "a csalóknak nem jár második esély".

Paoletti ehhez hozzáfűzte, azok, akik csak párszor futtatták a csalóprogramot, újabb esélyt kaptak, de azok, akik akár ingyenes, akár fizetős alkalmazásokat huzamosabb ideig használtak, határozatlan időre tiltva maradnak.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)