Hirdetés

League of Legends valóságshow indul

|

Egy ausztrál műsorban a League of Legends elhivatott játékosai komoly pénznyereményért és egy profi szerződésért csapnak össze, miközben a nézők minden lépésüket követik.

Hirdetés

A Riot Games már eddig is forgatott elég profi dokumentumvideókat az LCS legjobb játékosainak egy-egy szezonjáról, de egy új, közelgő valóságshow-ban a csúcson lévő játékosok helyett feltörekvő tehetségeket is figyelhetjük majd.

Hirdetés

The Next Gamer névre hallgató műsor győztese Ausztrália egyik top csapatánál kaphat szerződést a tízezer dolláros, azaz kicsit több mint kétmillió forintos pénzdíj mellett. Ehhez először negyven játékos közül kell kivívnia magának egy helyet a tíz legjobb között egy ötnapos League of Legends verseny során. Ezt követően a legjobbak beköltöznek a műsor helyszínéül szolgáló házba, ahol először egy ötfős csapatot választanak ki egy hét alatt, amikor a játékosok fizikai és mentális ereje mellett a csapatmunkára való képességüket is próbára teszik.

Ez a kvintett néz majd szembe az Oceanic Pro League egyik csapatával, hogy kiderüljön, melyik játékos lesz a győztes és szerzi meg a fődíjat. Hasonló koncepcióval kísérletezik egyébként egy szingapúri műsorgyártó is, igaz ők egyszerre több kategóriában, FIFA Online 3-ban, Dota 2-ben és CS:GO-ban is versenyeztetik majd a játékosaikat.

Ti néznétek egy ilyen, gamer témájú valóságshowt?

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)