Hirdetés

Közel 50 játékos fog részt venni az NHL 20 kihívássorozatán

|

Több sportligához hasonlóan az NHL is nyit a virtuális megmérettetések felé.

Hirdetés

A koronavírus a profi jégkorong világát sem kerülte el, és az NBA-hez hasonlóan az NHL is felfüggesztette az aktuális szezonját március 12-én. A liga viszont az EA Sports és számos játékos közreműködésével igyekszik szórakoztató időtöltést biztosítani a rajongók számára.

Hirdetés

Májusban ugyanis elkezdődik az NHL Player Gaming Challenge sorozat, amely keretein belül egyes csapatok, vagyis pontosabban azok képviselői csapnak össze különböző tematikus kihívásokon. Az egyik első meccs például a kanadai riválisok, a Calgary Flames és az Ottawa Senators csatája lesz, amely során a csapatokat egy testvérpár tagjai, Matthew és Brady Tkachuk fogják irányítani. Rajtuk kívül az NHL összes csapatát képviselni fogja legalább egy vagy két játékos, illetve az újonnan alapított seattle-i franchise képviselője a Seattle Seahawks NFL csapat tight endje, Luke Willson lesz.

Az összecsapások április 30-án kezdődnek, és csütörtökönként, valamint vasárnaponként zajlanak majd négy héten keresztül. A meccseket természetesen a legújabb NHL-játékkal, az NHL 20-szal játsszák PS4-en, az e-sport szervezésért pedig az ESL Gaming csapata a felelős.

Az NHL Player Gaming Challenge sorozatot Twitchen, YouTube-on, Twitteren és Facebookon is lehet majd követni. Nektek hogy tetszik a kezdeményezés, kíváncsiak vagytok az NHL e-sport meccseire?

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)