Hirdetés

Nincsenek szavak a Rick és Morty témájú Rainbow Six: Siege skinekre

|

Holnap érkezik két csomag, amivel Smoke-ot és Sledge-et öltöztethetjük át, valamint Uborka Ricket rakhatjuk fegyvereinkre.

Hirdetés

Elértük azt a pontot, amikor már nehezen lepődünk meg a crossovereken, de az, amit az [adult swim] és a Ubisoft összehozott, egyszerűen... bizarr? Fantasztikus? Hányingerkeltő? Azonnal kell? Máglyára való? Nem tudunk dönteni, de tényleg.

A két, Rick és Morty témájú skincsomag holnaptól lesz elérhető a Rainbow Six: Siege játékosai számára minden platformon, és főleg azok örülhetnek neki, akik gyakran választják Smoke-ot vagy Sledge-et.

Hirdetés

A Smoke Pickle Rick skin azt az egyébként fantasztikus részt idézi meg, amiben az önmagát uborkává változtató Rick egy ponton exoskeletont csinál egy patkányból, míg a Sledge Gromflomite a rovarszerű lényeket, akik Rickéket üldözik több alkalommal is, egyebek mellett a legelső részben. 

Az öltözékeken túl mindkét csomaghoz járnak még fegyverskinek, kiegészítőfestések, illetve fityegők. Egyenként 2160 R6 Creditbe kerülnek, ami nem kevés, de legalább nem kell kicsontoznunk értük egy patkányt egy csatornában. A terápia azért még benne van a pakliban.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)