Hirdetés

Ninja új állást kapott, forradalmasítaná az e-sport és streaming piacot

|

A GameSquare innovációért felelős vezetőjeként bizonyára rengeteg pénzt keres majd, de nem teljesen értjük, mit is fog csinálni.

Hirdetés

Tyler 'Ninja' Blevins a semmiből hódította meg az internetet néhány évvel ezelőtt. A Fortnite streamer egyik napról a másikra lett nemcsak a Twitch, hanem úgy általánosságban a streaming arca, aki aztán egy zsák pénzért elsőként költözött át a Microsoft azóta megboldogult streaming platformjára, a Mixerre. Az utóbbi időben már nem volt annyira a mainstream része, de vannak vállalatok, akik továbbra is látnak benne pontenciált.

A többek közt a Complexity e-sport szervezetet is felvásároló GameSquare a héten büszkén jelentette, hogy mostantól Ninja is a csapatukat erősíti, méghozzá nem is csak mint külsős tanácsadó, hanem mint a vállalat innovációért felelős vezetője.

Hirdetés

Egy egész divízió, a Ninja Labs dolgozik majd a keze alá, ahol olyan ötleteket és koncepciókat dolgoznak majd ki, amikkel segíthetnek egy szélesebb közönség elérésében, legyen szó akár online tartalomról, akár kész termékekről.

Ninja egy megismételhetetlen generációs tehetség, akinek a reputációja messze meghaladja a gaming határait.

- mondta Justin Kenna, a GameSquare ügyvezetője, aki hisz abban, hogy Blevins jelenti a kulcsot ahhoz, hogy egyszerre több generációt is sikeresen megszólítsanak, és innovatív kommunikációs módszerekkel kapcsolják össze a márkákat és a potenciális vásárlókat a gamer influenszereken keresztül. 

Sok sikert kívánunk, és csak remélni tudjuk, hogy a Ninjának több szerencséje lesz a GameSquare-rel mint anno a Times Square-rel.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)