Hirdetés

Olyan újítás jön a Fortnite-ba, amitől sokan kedvet kapnak majd hozzá

|

Korábban az építés nélküli mód adott lendületet a játéknak, most egy hasonlóan nagy újítás közeleg.

Hirdetés

Nem lehet pontosan megmondani, mennyire népszerű a Fortnite, de valószínűsíthető, hogy még mindig milliók játsszák, az Epic Gamesnek pedig továbbra sem kell pénzügyi helyzete miatt aggódnia. Azért egy kis vérfrissítés sosem árt, és nem baj, ha sikerül megnyerni azokat a játékosokat, akiket korábban egyáltalán nem mozgatott meg a legbarátságosabb hangulatú battle royale.

A héten elstartol a Chapter 4 Season 2, és egy szivárgás szerint magával hozhatja a belső nézetet, vagy ahogy a köznyelv hívja, FPS-módot.

Hirdetés

Egy ismert szivárogtató, Hypex szellőztette ezt meg, de mások (ShiinaBR, GMatrixGames, iFireMonkey, akiknek ugyancsak szokása idő előtt elárulni infókat a játékról) ugyancsak azzal számolnak, hogy a következő szezonban már nem csak hátulról láthatjuk karaktereinket.

Március 8-án ér véget a jelenlegi szezon és 9-én indul az új, így hamar kiderülhet, pontosak voltak-e az értesülések. Emellett szó esett arról is, hogy az Attack on Titan animéből érkezik vendégszereplő a szezon során: Eren Yeagert irányítva lehet majd küzdeni az első helyért.

Címkék: #fortnite #fps
Platformok: Android Nintendo Switch PC PlayStation 4 PlayStation 5 Xbox One Xbox Series X
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)