Hirdetés

Elrajtolt az Omnicoach, a világ első mesterséges intelligencia alapú e-sport trénere

|

A magyar fejlesztésű szoftver segít, hogy a legtöbbet hozd ki magadból.

Hirdetés

Immár mindenki számára elérhető a hazai fejlesztésű Omnicoach, ami nemcsak statisztikákkal segít, hanem tréningprogramot is nyújt a kezdő és haladó játékosoknak. 

Hirdetés

Az Omnicoach komplex javaslatcsomagokkal, tippekkel és gyakorló feladatokkal igyekszik segíteni az Overwatch játékosok munkáját. A szoftver ötvözi a képelemzést és a gépi tanulást, így folyamatosan javuló hatásfokkal ad személyre szabott tanácsokat  ajátékosoknak. A játékosoknak csak fel kell tölteniük a klipeket, amit a program kielemez, majd azonnal értékeli is a teljesítményünket.

A demo oldalon megnézhetitek mire számíthattok a virtuális edzőtől, ha pedig kipróbálnátok, be is ruházhattok egy 3, 5 vagy 10 videós csomagra.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)