Hirdetés

Online akadémiát hozott létre a PSG e-sport részlege

|

A PSG Esports kezdeményezésének köszönhetően edzők segítségével gyakorolhatnak a feltörekvő játékosok.

Hirdetés

Tagadhatatlan, hogy az utóbbi években komoly mértékben növekedtek a különböző e-sport ágazatok, és talán sokkal elfogadottabbá vált az is, hogy valaki profi szintű videojátékozással keresi a pénzt.

Időközben már nagy, jól ismert vállalatok is megjelentek ebben az iparágban szponzorokként, sőt még profi fociklubok is megalapították saját e-sport részlegeiket, és az egyik ilyen csapat egészen jó kezdeményezéssel állt elő nemrég.

Hirdetés

A francia elsőosztályban játszó Paris Saint-Germain F.C. e-sport szárnyaként működő PSG Esports ugyanis létrehozott egy olyan online akadémiát, ami akár komoly segítséget is nyújthat az ígéretesebb játékosok számára. Ez a Paris Saint-Germain Academy Esports, amelynek hála óránként 20 euróért, vagyis nagyjából 7000 forintért gyakorlatilag személyre szóló tréninget kaphatunk FIFA 21-ben és Brawl Starsban a rendelkezésre álló 20 edző egyikétől.

Ugyan a programban résztvevő játékosok nem a PSG profijaival gyakorolhatnak, de azért így is olyan emberektől kaphatnak segítséget, akiknek be kell tartania a csapat edzési módszertanát, szóval valószínűleg azért így is sokat lehet tanulni. A várhatóan egy-két órás edzések több részből épülnek fel, így nem kizárólag egy területen van a fókusz, ráadásul a későbbiekben elvileg már a League of Legends és a Dota 2 is a választható játékok között lesz.

Ti részt vennétek egy-egy ilyen edzésen?

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)