Hirdetés

A bajnokok kezében tört el az Overwatch Contenders trófeája

|

A RunAway nagyon szép játékkal érdemelte ki a trófeát, amit talán a kelleténél nagyobb lendülettel emeltek a levegőbe.

Hirdetés

A hétvégén lepörgött a Dél-koreai Overwatch Contenders bajnokság, amiben a RunAway verte el az Element Mystic csapatát. Az ezt követő ünneplés legalább olyan izgalmas volt, mint a döntő maga.

Hirdetés

Lehet, hogy a srácok azt hitték, hogy egy súlyosabb tárggyal van dolguk, vagy csak szimplán a túl sok kéz rángatta össze-vissza a cuccot. Akárhogy is, az ezen a linken megtekinthető videóban látható, ahogy a bajnokok letépik a bal kupa bal fülét, amit aztán pánik módban igyekeznek a helyére tenni.

Később a Blizzard elárulta, hogy az eltört "kupa" valójában csak egy színpadi kellék volt, és a valódi trófeát hamarosan leszállítják a RunAway csapat vezetőségének.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)