Hirdetés

Overwatch - trollkodásért és hentai streamelésért zártak ki egy játékost

|

A Blizzardnál végleg betelt a pohár, felfüggesztették az egyik legelviselhetetlenebb Overwatch játékost.

Hirdetés

Minden népszerű online játék közösségében meg lehet találni a fekete bárányokat, ez alól pedig sajnos az Overwatch sem lehet kivétel. Daniel "Dafran" Francesca, a Selfless egyik játékosa szintén ebbe a csoportba tartozott, viszont most mind a Blizzard, mind pedig Dafran csapata megelégelte a viselkedését és megtették a szükséges lépéseket.

Francesca jelen pillanatban az Overwatch közösségének egyik legellentmondásosabb tagja: valószínűleg a legkomolyabb vétsége az, hogy az utóbbi időben szándékosan, jóformán "poénból" próbált elveszteni meccseket (nagyon vicces!) vagy leugrált a pálya széléről, tehát gyakorlatilag elidétlenkedte a játékot. Mindeközben hentai játékokat streamelt és üvöltözött arról, hogy akkor most kibannolják-e a Twitchről vagy sem.

Természetesen Dafran csapata és a Blizzard is hamar rámutattak, hogy a viselkedése több, mint sportszerűtlen: "Alaposabb vizsgálatot követően megállapítottuk, hogy Dafran cselekedetei elfogadhatatlanok és egyértelműen megszegik a Blizzard szabályait, arról nem is beszélve, hogy annak sem felelnek meg, amit mi elvárunk a csapattársainktól."

A döntés következtében nem versenyezhet az Overwatch Contenders (a Blizzard feltörekvő tehetségeknek szóló versenye) nulladik és első évadában, mint ahogy a kompetitív mód ötödik szezonjában sem. Dafran egyébként időközben közzétett egy bocsánatkérő közleményt is, amelyben leírja, hogy nem érdekli, hogy mi történik a karrierjével, és hogy pontosan azt kapja, amit megérdemel.

Remélhetőleg azért idővel megváltozik a véleménye és a viselkedése is, hiszen mindennek ellenére egy tehetséges játékosról van szó.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)