Hirdetés

Overwatch - hamarosan jönnek az e-sport skinek

|

Még a héten elindul az Overwatch League előszezonja, azt követően pedig teljes erővel kezdetét veszi a liga. Ezt a játékban is megtapasztalhatjuk majd, ahová be fognak kerülni a ligacsapatok kinézetei.

Hirdetés

Az új Overwatch nézői élményéhez hozzátartoznak az egyes csapatok saját skinjei. Minden karakterhez készülnek Overwatch League színek, hogy a nézők könnyebben megkülönböztethessék a harcoló feleket. A spéci skineket a játékban is megtalálhatjuk, és megvásárolhatjuk majd.

Hirdetés

Az Overwatch League kapcsán bekerülő tartalmakhoz egy külön fizetőeszköz készül, amivel megvásárolhatjuk majd a cuccokat. Aki bejelentkezik az Overwatch League indulásának első hónapjában (tehát januárban) az kap majd annyi tokent, amiből egy kinézetet megvehet magának. A többihez ki kell majd nyitni a pénztárcánkat. Minden e-sport kozmetikai cuccra költött pénzünk egy része az OWL csapatok támogatására megy majd.

Az Overwatch League első meccse most csütörtökön, hajnali 1-kor lesz majd. A London Spitfire csütörtökön este 11-kor csap össze a Los Angeles Gladiators osztagával. A ligáról minden információt megtaláltok az OWL hivatalos oldalán.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)