Hirdetés

Overwatch - a Florida Mayhem csapata megemlékezik az iskolai lövöldözésről

|

Az e-sport csapat floridaiként kötelességének érezte a megemlékezést.

Hirdetés

Nagyjából egy héttel ezelőtt történt a tragikus floridai lövöldözés, mely 17 áldozatot követelt. A Florida Mayhem csapata most bejelentette, hogy a hétvégén szeretnének megemlékezni a lövöldözés áldozatairól.

Hirdetés

Az Overwatch csapat a Twitteren osztott meg egy közleményt, amelyben elárulták, hogy ezen a hétvégén kitűzőket fognak viselni, amellyel a Stoneman Douglas közössége előtt szeretnének tisztelegni:

"Mindannyiunkat megráztak az események és lenyűgözőnek tartottuk az érintettek lelki erejét ezekben a nehéz időkben, büszke floridaiként pedig úgy éreztük, hogy támogatnunk kell a pozitív hozzáállást az egész Overwatch közösség nevében."

Mindenképpen értékelendő a srácok hozzáállása és nagyon reméljük, hogy az áldozatok hozzátartozói is értékelik majd a gesztust és talán a videojátékok rajongóiról kialakult negatív sztereotípiákat is sikerül majd javítani.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)