Hirdetés

Overwatch League - az All Access bérlet extra tartalmakat kínál

|

Akik otthonról, a Twitch.tv-n keresztül szeretik élvezni az Overwatch e-sport tartalmakat, azok bizony élvezni fogják a bérlet nyújtotta előnyöket.

Hirdetés

A Blizzard és a Twitch tegnap este bevezetett egy új lehetőséget az Overwatch League streamekhez. Az All Access Pass nevű bérlettel még teljesebb élményt kapsz.

Hirdetés

Amennyiben befizeted a 30 dolláros belépőt, azonnal megkapsz minden extrát:

- Command Center nézet (extra statisztikák, backstage kamera, játékos facecam stb.)
- Behind the Scenes videó sorozat
- Meccsek utáni kérdezz-felelek (a bérlet tulajdonosok kérdezhetnek)
- Játékbeli tárgyak (Moira, Soldier: 76 és McCree skinek)
- Twitch.tv emote-ok (csapat logók és Overwatch hős emote-ok)

Ha nem vagy biztos abban, hogy kell-e ez neked, akkor most ingyen ki is próbálhatod. Az All Access egy próba időszakkal indult, ami tegnaptól egészen május 15-ig tart.

Aki még több e-sport tartalmat szeretne az Overwatch League streamjei alatt annak érdemes lehet megfontolni a bevásárlást. Egy bérlet 30 dollárba (7650 Ft) kerül, amit csak egyszer kell kifizetni és a teljes szezon alatt élvezheted annak minden előnyét.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)