Hirdetés

Overwatch League - Atlanta és Guangzhou csapata is csatlakozik a második szezonhoz

|

Tovább bővül az OWL, újabb két franchise lépett be a liga második szezonjába.

Hirdetés

Nemrég jelentősen bővült az Overwatch League, de úgy tűnik, a vártnál még többen kedvet kaptak a belépéshez.

Hirdetés

Korábban már pedzegették Guangzhou, avagy Kanton belépését, a híresztelések pedig beigazolódtak. A Guangzhou-t a Nenking Group üzletcsoport szponzorálja, akik többek között az első osztályú kínai kosárlabdaliga, a Chinese Basketball Association Guangzhou Long Lions csapatát is működtetik.

Az amerikai csapat mögött az Atlanta Esports Ventures áll. A vállalat vezetője, Paul Hamilton elmondta, hogy már nagyon várja az OWL második szezonját, és arra számít, hogy az Atlanta már rögtön az elején erősen kompetitív lesz, és a legjobb csapatokkal is szoros meccseket fog játszani.

A többi befektetővel tovább tárgyal az Overwatch League, és a két új belépő mellett még négy csapattal bővülne a liga a 2019-ben induló második évadra.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)