Hirdetés

Lenyűgözően borzalmas volt a kínai Overwatch League csapat első szezonja

|

A sporttörténelem egyik legrosszabb futamát hozta össze a 0-40-es eredménnyel végzett Shanghai Dragons.

Hirdetés

Már a szezon elején is érezni lehetett, hogy a kínai srácoknál valami nem jön össze, és ez a helyzet a végére sem javult. A Shanghai Dragonsnak az Overwatch League első alapszakaszának a végére sem sikerült megkaparintania egyetlen egy meccset sem, és még térképekre lebontva és borzalmasak voltak.

Hirdetés

Az Overwatch League rendszerében a csapatok BO5 megoldásban játszanak, de a 4. térképet akkor is lejátsszák, ha az első 3 mérkőzés elúszott. Akárhogy is, a Shanghai Dragonsnak még ebben a kitekert versenyhelyzetben is csak 21 térképet sikerült behúznia, így a teljes eredménye 21-141 lett. A második legrosszabb csapatnak is legalább kétszer ennyi behúzott pályája volt, a többieknek pedig legalább háromszor ennyi. Ez egyfajta elismerést azért megérdemel.

A csapatnak egyébként nem volt egyszerű szezonja a színfalak mögött sem. A csapat a teljesen kínai felépítésből kibővült 3 koreai játékossal. Az edző kiadta parancsba, hogy az újoncok csak kínaiul kommunikálhatnak. Természetesen nem beszélik a kínai nyelvet, ami nem segített a fenti utasítás kivitelezésében. A Dragons tagjai egyébként reggel 10:30-tól este 10:30-ig gyakoroltak, a szervezet kétszer váltotta le az edzőt, és megvált a legjobb játékostól is.

Nézzük a dolgok pozitív oldalát. A srácok innen akkor sem eshetnének lejjebb, ha direkt akarnák.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)