Hirdetés

Így jelzik egy siket rajongónak az Overwatch hőseit

|

Danik Soudakoff pont úgy szereti a játék e-sport ligáját, mint bárki más, leszámítva, hogy kénytelen a helyszínen követni azt.

Hirdetés

A 14 éves rajongó szinte semmit sem ért az egészből, ha otthon nézi Twitchen keresztül az eseményeket. Az Overwatch ugyanis meglehetősen súlyos hangsúlyt fektet a hangalapú jelzésekre, főleg az ultik kapcsán.

Hirdetés

A helyszínen szerencsére kisegíti őt egy kézjelekkel kommunikáló fordító. Együttesen a szokásos kéznyelv helyett kitaláltak külön jelzéseket az egyes hősöknek. Genji kézjele például a kardelőhúzás lett, Mercy kézjele a tenyérrel felfelé emelés, stb. Gyakorlatilag a Q képességeik kézmozdulatait fordították át. Az ifjú rajongó belekerült a legutóbbi WatchPoint epizódba is.

A meccseket és a játékot sem feliratozta még a Blizzard soha, de talán ezután azt is a listára teszik. Végülis nem lehet túl nehéz egy feliratot rátenni a képernyőre, amikor elhangzik a "Heroes never die!" vagy az "It's High Noon". 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)