Hirdetés

Az Overwatch League első két szezonja már biztosan a Twitchen lesz nézhető

|

Egy nappal a liga indulása előtt jött a bejelentés, ami sok e-sport rajongót megnyugtatott. A Twitch.tv lesz az OWL hivatalos otthona, a meccseket pedig 3 nyelven is közvetíteni fogják.

Hirdetés

A Twitch.tv az e-sport versenyek nyugati hazája, így nyilván nagy butaság is lett volna, ha a Blizzard nem velük szerződik az Overwatch League első két szezonjára. Pedig egyébként egyáltalán nem volt biztos, hogy arra a platformra kerül a verseny, ugyanis az előszezon meccseit az OWL saját oldalán közvetítették.

Hirdetés

Szerencsére azért észhez tért a nagy B, és aláírtak a streamer óriással egy megállapodást, miszerint (Kínát leszámítva) a világ minden tájára a Twitch viszi el az Overwatch League összecsapásait. A szolgáltatónál egyébként 3 nyelven (angol, francia, és koreai) lehet majd követni az eseményeket.

A meccsek nézéséért apróbb jutalmakat is kaphatnak azok, akik összekötik a Blizzard fiókjukat a Twitch profiljukkal. Erről részleteket a későbbiekben tudhatunk meg. A meccseket a twitch.tv/overwatchleague csatornán nézhetitek majd.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)