Hirdetés

Overwatch League - hiába a nerf, a profik még a régi karakterekkel játszanak

|

Egy nagyon fura döntést hozott a Blizzard a következő OWL szakasz kapcsán. Egy olyan patchen fogják a srácok játszani a következő részt, ami pár napig volt csak éles a játékban.

Hirdetés

Bár Brigitte önmagában egy mókás és cuki karakter, a pajzsos stun gép meglehetősen felborította az erőegyensúlyt, amikor elérhetővé vált a kompetitív módban. A Blizzardnak erősen bele kellett nyúlni az értékeibe ahhoz, hogy újra élvezhető legyen a játék.

Hirdetés

Ez önmagában nem is baj, azt leszámítva, hogy az Overwatch Leagueben a nerf előtti állapotban lesz játszható a karakter. Ez jó eséllyel azt jelenti, hogy a Stage 4 alatt Brigitte visszatérő vendég lesz, és a csapatok köré fogják építeni a stratégiájukat. Ráadásul a Brigitte nerf a Hanzo átdolgozással együtt jött, így a mesterlövész új képességét sem fogjuk profi meccsben látni jó darabig.

Az, hogy az Overwatch League egy korábbi frissítéssel pörög, az nem túl nagy újdonság. Minden e-sport játékban megszokott, hogy a liga szerverek 1-1 frissítéssel hátrébb vannak, hogy elkerüljék a bugokat és egy olyan verziót kínáljanak, amivel több tapasztalata van a profiknak. Ez azonban erre a patchre pont nem igaz.

"Ez patch nem valami 3 napig volt élesben?" - kérdezte Jayne, egy Overwatch streamer, aki meccsek elemzésével foglalkozik adásaiban.

A helyzet az, hogy a casual nézők nagy részét ez nem fogja direkt érinteni, de amikor 99 százalékos Brigitte választási aránnyal fog zárulni a Stage 4, akkor érdemes tudni, hogy az ezért volt. Nagyon fura döntés a Blizzardtól, hogy pont ezt a frissítést választották. Sem a profi játékosok, sem a nézők nem fognak ennek nagyon örülni.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)