Hirdetés

Trágárság miatt kapott vaskos büntetést két Overwatch League játékos

|

Viccnek szánták, de senki sem nevetett azon, hogy méretes hímtagokról kezdtek el írogatni a játékbéli chatben.

Hirdetés

Los Angeles Valiant játékosa, Jung-won "Lastro" Mun, valamint a San Francisco Shock egyik csapattagja, Dong-jun "Rascal" Kim nemrég ezer-ezer dolláros (335 ezer forintos) büntetés kapott, mivel poénosnak szánt vulgáris kifejezéseket írtak be a chatbe egy hivatalos Overwatch meccs közben. A jelek szerint ami az általános iskolás számtech órán esetleg még menő lehet, azt bizony az Overwatch League-ben nem tolerálják. 

Hirdetés

Mindketten tisztában voltak vele, hogy a chat folyamatosan látszik az Overwatch League livestreamjén, és bár a szervezők megpróbálták gyorsan eltüntetni a szégyenletes sorokat, azért persze így is láthatta őket minden játékos, illetve az összes néző is. 

Inkább nem részletezem, egészen pontoan miket pötyögött be Lastro és Rascal, mikor belül valami elpattant bennünk, az alábbi képeken világosan látszik a dolog. Mindenesetre Lastro most nem győzi hangsúlyozni, hogy nagyon megbánta ezt a viselkedést, viccnek szánta az egészet (ez mondjuk nem jött be), és egyúttal biztosított mindenkit arról, hogy soha többé nem fordul elő hasonló eset. 

Szerintetek indokolt ekkora büntetés ezért a "viccért", vagy túlzottan vastagon fogott a Blizzard tolla, mikor megírta a csekket? 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)