Hirdetés

Overwatch League - a Dallas Fuel kidobta toxikus játékosát

|

A liga egyik legnépszerűbb csapata úgy döntött, hogy a többszöri büntetés után megválik xQc-től.

Hirdetés

A hétvégén az Overwatch League újabb 4 meccses büntetést és 4000 dolláros bírságot szabott ki Lengyel "xQc" Félixre "rasszista hangulatjel használata" és egy kommentátorra tett megjegyzése miatt. Úgy néz ki, hogy ez a Dallas Fuelnek már sok volt.

Hirdetés

A Dallas városát képviselő csapat bejelentette, hogy megválik a játékostól. Mike Rufail, a csapat tulajdonosa egy rövid nyilatkozatot tűzött a bejelentés mellé.

"Úgy éreztük, hogy mind a szervezetünknek, mind Félix karrierjének az a legjobb, ha megválunk egymástól. Mindenkinél jobban szeretnénk, ha Félix sikeres játékossá válna, és hisszük, hogy fényes jövő áll előtte. Szeretném megköszönni azt az időt, és lelkesedést, amit a Dallas Fuel csapatához hozott."

XQc valószínűleg nem fogja telesírni a párnáját. Ő az egyik legismertebb és legsikeresebb streamere az Overwatchnak, és szinte biztos, hogy a többi OWL csapat előbb-utóbb kopogtatni fog az ajtaján.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)