Hirdetés

Csak úgy jönnek-mennek az Overwatch League kommentátorai

|

Ahogy azt sejteni lehetett, a MonteCristo/DoA páros másik fele sem fog maradni a ligánál.

Hirdetés

Amikor kijött a hír, hogy MonteCristo és Chris Puckett is lelépnek az Overwatch League-től, akkor Erik "DoA" Lonnquist is megjegyezte, hogy lejárt a szerződése. Abban a pillanatban még nem rajzolódott ki előtte a biztos jövő, de mára a helyzet megváltozott: bejelentette, hogy ő is kiszáll a ligából, inkább szabadúszóként folytatja. Egy hosszas leírásában beszélt a terveiről és döntése hátteréről.

Hirdetés

Elmondta, hogy (hasonlóan MonteCristóhoz) legnagyobb problémája az Overwatch League jelenlegi vezetőségének rugalmatlansága volt, akik olyan kreatív döntéseket hoznak, melyekkel ő nem ért már egyet. Továbbra is hisz a liga sikerében, hiszen remek dolgok készülnek ott, de összességében úgy érezte, hogy itt az ideje váltani.

"Úgy döntöttem, hogy amíg egy másik, teljes munkaidős lehetőség fel nem bukkan, addig szabadúszóként dolgozom. E-sport zsoldos leszek."

Tervei szerint a múltban szeretett játékaival fog ismét foglalkozni, úgymint a League of Legendsszel és a Hearthstone-nal, de a Teamfight Tacticsba is bele akar folyni valamilyen szinten.

"Teljesen beleszerettem egyébként a minik festésébe és az asztali/társasjátékokba, remélhetőleg lesz időm arra, hogy ezzel kapcsolatos tartalmakat is készítsek."

DoA, Monte és Chris távozása után nem sokkal az Overwatch League nyilvánosságra hozta, hogy a Brennon "Bren" Hook-Josh "Sideshow" Wilkinson elemzőpárost előléptetik kommentátori pozíciókba, a csapathoz pedig két korábbi játékos is csatlakozik majd Jake "JAKE" Lyon és Andrew "ZP" Rush személyében. Meglátjuk, hogy a felforgatott csapat képes lesz-e elődeik színvonalán dolgozni.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)