Hirdetés

Overwatch League - újabb játékost függesztettek fel, mert kiskorúnak küldött félreérthetetlen üzeneteket

|

Újabb hét, újabb OWL botrány. Ezúttal a Boston Uprising játékosa került reflektorbe, nem az érdemei miatt.

Hirdetés

Lassan tényleg ott tartunk majd, hogy minden Stage alatt lesz valaki, akit kivágnak. Ezúttal Jonathan "DreamKazper" Sanchez volt a "szerencsés". A 21 éves pro-játékos egy 14 éves rajongójával váltott félreérthetetlen üzeneteket.

Hirdetés

A beszélgetések egy twitterprofilon keresztül szivárogtak ki. A felkerült fotók után az Overwatch League azonnal lépett, és bejelentette, hogy elindítják az ügy kivizsgálásának folyamatát.

"Az Overwatch League ma szembesült a DreamKazpert ért vádakról. A játékost határozatlan időre felfüggesztjük, amíg a liga kivizsgálja az esetet."

A Boston Uprising vezetősége is egészen hasonló nyilatkoztatott tett, annyival megtoldva, hogy "nagyon komolyan vesszük az ilyen típusú vádakat". DK még hivatalosan nem kommentálta az ügyet.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)