Hirdetés

Overwatch League - Blizzard új szabályokkal verné szét a meta kompozíciókat

|

A manapság népszerű 3 tank és 3 gyógyítóból álló csapatok helyett a Blizzard 2-2-2-es felállást fog megkövetelni a résztvevőktől.

Hirdetés

Az Overwatchban jelenleg nincs semmilyen választási/tiltási fázis, vagy bármi, ami arra bátorítaná vagy kényszerítené a játékosokat, hogy adott szerepköröket játszanak. Részben ennek is köszönhető, hogy akkora siker a GOATS néven emlegetett meta kompozíció.

Hirdetés

A GOATS arról a csapatról kapta a nevét, amelyik sikerrel használta a megoldást az Overwatch Contenders színpadán. Akkor még ez a név  Reinhardt, Zarya, D.Va, Brigitte, Lúcio, és Moira felállást jelezte, de ez mára kibővült gyakorlatilag bármilyen 3 tankot és 3 gyógyítót alkalmazó csapatra. Már hónapok óta ez a meta pörög az Overwatch League-ben, és bár a profiknak bejön, a nézők számára ez végtelenül unalmas.

A Blizzard is kezdi megelégelni a dolgot, így az Upcomer jelentése szerint szabályozással fognak fellépni ellene. Ha igazak a hírek, akkor az Overwatch League 2 tank, 2 gyógyító és 2 sebzésosztó szerepeltetését fogja kötelezővé tenni minden csapat számára, a liga jelenlegi szezonjának 4. szakaszától kezdődően. A hírt egyébként egy korábbi profi játékos, Baek "Fissure" Chan-hyung is megerősítette, aki a múlt héten vonult vissza.

"Visszavonultam már, szóval kimondhatom. A 4-es szakaszra már eldöntötték, hogy bevezetik a 2-2-2-es felállást."

Ez egy meglehetősen kemény szabályzásnak érződik, ami nem biztos, hogy mindenkiből pozitív érzéseket fog kiváltani. Az az egy biztos, hogy nagyban megfogja változtatni az Overwatch League meccsek hangulatát.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)