Hirdetés

Overwatch League - a Blizzard hat új csapattal bővítené a ligát

|

Elsősorban berlini, valamint új amerikai és ázsiai, csendes-óceáni térségi csapatokban gondolkodnak.

Hirdetés

A Blizzard eredetileg már az Overwatch League második szezonját is több csapattal indította volna, de nem adódott lehetőség új csapatok alapítására. Most újból tervezik a liga bővítését.

Hirdetés

Pete Vlastelica, az Activision-Blizzard e-sportokért felelős ügyvezető igazgatója a legutóbb adott interjúban beszélt a tervezett bővítésről. Legjobb lehetőségeik szerint hat új csapattal számolnak: kettő-kettővel az amerikai, európai, csendes-óceáni térségi régiókból és egy közel-keleti egyesülettel. Igazából a városok csak névadó, vagy host városként szolgálnak, mert a liga meccseit a kaliforniai Burbankben, a Blizzard Arenában rendezik, illetve a játékosokat is itt szállásolják el.

Vlastelica elmondta, hogy Párizsra, Amszterdamra és a skandináv régiókra is koncentrálnak, de Berlinben mindenképpen szeretnének csapatot. Németországot nagyon fontosban tartják, magát a várost is a demográfia, a kultúra, a történelem, no meg az e-sport-történelem miatt is. Úgy tervezik, hogy már idén év végén sikerül a berlini OWL-csapat megalapítása.

Már több részvényessel is tárgyalásokat folytatnak Franciországban, Spanyolországban és Svédországban, de arról nem nyilatkozott, hogy melyik országot tartja a legnagyobb esélyenek, illetve a liga belépési költségeiről sem beszélt. Egyes források szerint az eredeti csapatok 20 millió dollárt érnek, az újakat pedig még értékesebbre becslik.

Ti melyik város OWL-csapatának szurkolnátok a lehetséges bővítések után?

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)