Hirdetés

Több ismert Overwatch League kommentátor is otthagyja a ligát

|

A liga harmadik szezonjáról több szeretett figura is hiányozni fog, élükön MonteCristóval, akit a LoL és OW rajongók egyaránt jól ismerhetnek.

Hirdetés

Az e-sport világ egy jól ismert alakja, Christopher "MonteCristo" Mykles bejelentette, hogy otthagyja az Overwatch League-et. Egy hosszabb tweetláncban elmesélte távozásának okait: a legfőbb probléma a kreatív véleménykülönbség volt közte és liga jelenlegi vezetősége között. Elmondása szerint Nate Nanzer, a liga korábbi fejének távozása nagy változásokat hozott, és ő nem ért ezekkel egyet.

Hirdetés

MonteCristo ott volt az Overwatch e-sport fogantatásánál. Két éven át kommentálta a koreai Overwatch APEX szériát, közreműködött Overwatch világkupa meccseken és számtalan órányi elemzést és e-sport beszélgetést töltött fel saját közösségi oldalaira. Ennek volt köszönhető, hogy bekerült a liga kommentátorai közé.

Monte korábban több játékot is kommentált, nevét pedig legtöbben a League of Legendsszel kapcsolatos munkáján keresztül ismertük meg. Kíváncsian várjuk, hogy hova viszi az élet az OWL-től, ahonnan egyébként nem csak ő távozik a szezon kezdete előtt.

Egy másik vezető személyiség, Chris Puckett is elhagyja a csapatot, bár az esetében egyszerűbb a dolog. A feleségét előléptették, és ezért hazaköltözik New Yorkba, hogy támogathassa őt, így szabadúszóként folytatja tovább a kommentátori karriert.

Végezetül MonteCristo örök partnere, Erik "DoA" Lonnquis is megszólalt Twitteren. Ő ugyan nem jelentette ki egyértelműen, hogy lelép a ligától, de elmondta, hogy a szerződése a tegnapi nappal lejárt. Meglepődnénk, ha nem követné Monte példáját, tekintettel arra, hogy a duó már a League of Legendses karrierjük óta együtt dolgozott, és példátlan dinamikát vittek minden kommentátori asztalhoz.

Kíváncsian várjuk, hogy mi lesz így a liga sorsa. A harmadik szezon egyelőre izgalmasnak tűnik, de a vezető személyiségek nélkül nem biztos, hogy ugyanannyian lesznek rá kíváncsiak, mint korábban.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)