Hirdetés

Az összes dél-koreai Overwatch League meccset törölték a koronavírus miatt

|

Egyelőre nem tudni, mikor és hol rendezhetik meg végül ezeket a meccseket.

Hirdetés

Pár napja még arról írtunk, hogy Dél-Koreába visznek Overwatch League meccseket a koronavírus miatt, most viszont ezeket az eseményeket is törölte naptárából a Blizzard. Az ok természetesen továbbra is a vírusveszély. 

Hirdetés

A friss bejelentés értelmében február 29. és március 22. között minden dél-korai Overwatch League meccset töröltek, ez természetesen érinti az előbb említett, Kínából átköltöztetett mérkőzéseket is, amelyeket március 7-én és 8-án rendeztek volna meg. A szervezők egyelőre nem tudtak konkrét információkkal szolgálni a pótlással kapcsolatban, jelentkezni fognak, amint megvan az új menetrend.

A Kínából Dél-Koreába átvezényelt meccseket egyébként a Seoul Dynasty szervezi, ők pedig leszögezték, de rendezvény teljes bevételét, beleértve a merchendise termékekből befolyó összeget is a koronavírushoz kapcsolódó jótékonysági szervezeteknek ajánlják majd fel. 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)